Brezplačna dostava

pri nakupu nad 30 €

Košarica

Košarica je prazna.

Pogoji poslovanja Mia.si

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje TEMNO MODRO d.o.o., Savska cesta 14, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju ponudnik). Splošni pogoji poslovanja Mia.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot). Kupec je oseba, ki uporablja našo spletno trgovino, torej kupec v spletni trgovini Mia.si.

TEMNO MODRO d.o.o. in kupec medsebojne obveznosti pri nakupih preko trgovine Mia.si urejata s temi pogoji poslovanja. Vsak uporabnik storitve spletne trgovine Mia.si ima svoje uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi. Geslo je tajno in znano le uporabniku ter ga dobi preko elektronske pošte. Kupec je s tem dolžan zagotoviti, da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal samo on oziroma oseba, ki je pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.

Rok dobave

Rok dobave za izdelke, ki niso na zalogi, znaša 5-9 delovnih dni. Če nam naročenih izdelkov ne uspe dobaviti v tem roku, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Dostava

Podrobnosti na strani Plačilo in dostava.

Plačilo

Trenutno sta na voljo dva načina plačila:

  • plačilo po predračunu: Izdelke pošljemo kupcu takoj, ko kupec plača predračun preko nakazila na naš TRR.
  • plačilo po povzetju: Izdelke kupec plača Pošti Slovenije. Pri plačilu po povzetju Pošta zaračuna dodaten strošek po veljavnem ceniku.

Cene na strani

Vse cene so v EUR in vsebujejo DDV.

Vračilo izdelkov

Kupec ima pravico, da nam v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Prav tako se za pravočasno obvestilo šteje tudi neposredno vračilo izdelka brez predhodnega obvestila. Kupec lahko svojo odločitev sporoči pismeno (na naslov: TEMNO MODRO d.o.o., Savska cesta 14, 1000 Ljubljana) ali po elektronski pošti na na naslov: info@mia.si.

Vrnjeno blago mora biti nepoškodovano, nerabljeno, neoprano in količinsko nespremenjeno. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe je neposreden strošek vračila blaga. Kupec vrne blago na naslov: TEMNO MODRO d.o.o., Savska cesta 14, 1000 Ljubljana. Kupcu vrnemo celotno kupnino najkasneje v roku petnajst (15) dni po prejemu nepoškodovanega, nerabljenega in neopranega blaga.

Vrnjena pošiljka mora biti brez odkupnine. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Podrobna navodila za postopek vračila.

Varovanje podatkov

Upravitelj spletne trgovine je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja in obdelovanja naročil zbiramo naslednje uporabnikove podatke:

  • ime in priimek,
  • naslov za dostavo (ulica, hišna številka, poštna številka in pošta)
  • naslov elektronske pošte,
  • kontaktno telefonsko številko (neobvezno),
  • geslo v šifrirani obliki,
  • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce (dodatna sporočila ob nakupu).

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Za potrebe zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta.

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku shranjujejo trajno.

Upravitelj spletne trgovine lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz, podatkov o uporabnikih pa v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam.
Dostavni službi (Pošti Slovenije) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo (ime, priimek, ulica, hišna številka, poštna številka in pošta).
Z uporabnikom bomo stopili v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

Podatki o podjetju

TEMNO MODRO d.o.o.
Savska cesta 14
1000 Ljubljana

Številka TRR (IBAN): SI56 0310 0100 2402 950
Matična številka: 3737411000
Davčna številka: SI38186110
DDV zavezanec: DA

Uporabljamo piškotke.

Zapri

Hej, lepotička!

Hočeš kodo za
5% popust?
Ne, hvala, sovražim popuste.